K

Ridetur under midnattssola - turridning på islandshest i Lofoten

Dato: Lørdag 1 mai 2021 - tirsdag 31 aug 2021 Vis kart

Hov ligger på yttersiden av Lofoten vendt mot nord og midnattssola!
Fra mai til august tilbyr vi rideturer på natten under det magiske lyset fra midnattssola. Vi rir på hvite strender og opplever vakkert landskap fra hesteryggen!

 

Hov ligger på yttersiden av Lofoten vendt mot nord og midnattssola. Fra mai til august tilbyr vi rideturer på natten under det magiske lyset fra midnattssola. Vi rir på hvite strender og opplever vakkert landskap fra hesteryggen. På de fleste turene ser vi havørn og flere andre sjøfugl. Vi kan også se spekkhuggere om vi er heldige. Det er noe spesielt med å være ute i naturen ved midnatt, noe magisk. Vi besøker Hovshula hvor vi får servert varm drikke ved midnatt før vi rir hjem til gården.

Når: Mai – August, kl 22 – 24
Hvem: Nybegynnere og øvede, enkeltpersoner og grupper.
Pris: 1090,- per/pers. Min 2 deltakere.
Varighet: ca 2 timer.

Alle turer:
Vi finner en hest som passer til deg. I prisene over inkluderer fri bruk av støvler, hjelm og yttertøy til de som trenger det. For alle turene tar vi værforbehold da vi setter sikkerheten først. Er værforholdene for dårlige vil vi sette opp en ny tur på et annet tidspunkt.

Les mer om våre vilkår og betingelser her: https://hovgard.no/rideturer/vilkar-og-betingelser/

Vis mer

Bestill nå

Build: 31.03.2021 12:23:34, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7414.cbischannel-24214.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails