K

Vikingturen - Turridning med Islandshest i Lofoten

Dato: Mandag 30 nov 2020 - torsdag 31 des 2020 Vis kart

Vikingvei og naturreservatet på Gimsøy. Dette er en flott ridetur i gammelt kulturlandskap og spennende geologi. Vi starter på Hov, rir over stranda og naustuftene fra vikingetiden før vi rir mot raet og naturreservatet på Gimsøy.

 

Alle turer:
Vi finner en hest som passer til deg. I prisene over inkluderer fri bruk av støvler, hjelm og yttertøy til de som trenger det. For alle turene tar vi værforbehold da vi setter sikkerheten først. Er værforholdene for dårlige vil vi sette opp en ny tur på et annet tidspunkt.

Vi tilbyr transport tur/retur fra torget i Svolvær og i Henningsvær for kr 450,- pp, for alle våre turer. Minimum 2 personer.

Les mer om våre vilkår og betingelser her: http://hovhestegard.no/vilkar-og-betingelser/

Vis mer

Bestill nå

Om denne aktivitet

Pris fra
950 NOK
Rom

Lofoten Links Lodges - rom

Avstand: 771 meter
Vi tilbyr overnatting i høystandards hytter vakkert plassert ved stranden på Hov ca 1 km fra golfbanen, samt i enklere leiligheter på selve golfbanen.
Hytter

Lofoten Links Lodges

Avstand: 771 meter
Vi kan nå tilby overnatting i nye, store høystandard hytter like ved stranden på Hov, ca. 1 km fra klubbhuset. Hyttene er nordvendt med vakker utsikt mot midnattssola, storhavet og nordlyset. Lodge A har egne bad på hvert rom (hotellstandard), mens Lodge B har delt bad.
Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7414.cbischannel-24214.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails