K

Halvdagstur til Vinjestranda - Turridning på islandshest i Lofoten

Dato: Mandag 30 nov 2020 - torsdag 31 des 2020 Vis kart

Strender og vikingvei, Vi starter på Hov og rir over vikingveien, gjennom naturreservatet og raet på Gimsøy. Ved sluttet av veien tar vi av på en gammel gårdsvei og ender opp ved den flotte hvite stranda på Vinje.

 

Vi starter på Hov og rir over vikingveien og raet på Gimsøy. Ved sluttet av veien tar vi av på en gammel gårdsvei og ender opp ved den flotte hvite stranda på Vinje. På den her turen får man muligheten til å bli godt kjent med hesten og de ulike gangartene som islandshesten har. Vi rir i det tempo dere behersker og kan dele gruppen ved behov.

Når: Hele året med værførbehold.
Hvem: Noe øvede og øvede ryttere.
Pris: Kr 1490 per/pers inkludert lunsj og varm drikke. Min. 2 deltakere.
Varighet: 3-4 timer.

Vi henter og leverer fra torget i Svolvær og Henningsvær. Kr 450,- pp. Minimum 2 personer.

Alle turer:
Vi finner en hest som passer til deg. I prisene over inkluderer fri bruk av støvler, hjelm og yttertøy til de som trenger det. For alle turene tar vi værforbehold da vi setter sikkerheten først. Er værforholdene for dårlige vil vi sette opp en ny tur på et annet tidspunkt.

Les om våre vilkår og betingelser her: https://hovgard.no/rideturer/vilkar-og-betingelser/

Vis mer

Bestill nå

Om denne aktivitet

Rom

Lofoten Links Lodges - rom

Avstand: 766 meter
Vi tilbyr overnatting i høystandards hytter vakkert plassert ved stranden på Hov ca 1 km fra golfbanen, samt i enklere leiligheter på selve golfbanen.
Hytter

Lofoten Links Lodges

Avstand: 767 meter
Vi kan nå tilby overnatting i nye, store høystandard hytter like ved stranden på Hov, ca. 1 km fra klubbhuset. Hyttene er nordvendt med vakker utsikt mot midnattssola, storhavet og nordlyset. Lodge A har egne bad på hvert rom (hotellstandard), mens Lodge B har delt bad.
Build: 01.01.2000 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7414.cbischannel-24214.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails